Events

Week van de Limburgse popmuziek met Goleine en Cathalina donderdag 11 juli 2024

Op donderdag 11 juli hebben de band Goleine en Cathalina hun kracht verenigd om jullie in de Bankastudios Maastricht, DE avond voor creatieve en muzikale mensen van Maastricht en omstreken te geven tijdens de Week van de Limburgse Pop Muziek!
Entrée: alleen aan de deur.
PAS OP! Vol is vol. Je kan van tevoren reserveren via charlottehaesen@gmail.com. Wees dan voor 19.45 aanwezig om je kaartjes op te halen.

19.15 doors
20.00-20.45 Goleine (indie folk/jazz)
21.00-21.30 Deniece (live painting)
21.45-22.30 Cathalina (alternative R&B/soul)

GOLEINE is niet alleen een unisex-naam die harmonie betekent, maar ook het nieuwste unieke muzikale collectief uit Limburg: GOLEINE’s muziek laat zich omschrijven als vier verschillende maar onderscheidende authentieke stemmen die doen denken aan een moderne versie van Crosby Nash & Young: Sfeer, virtuositeit, kwetsbaarheid en sterke verhalen.
Bezetting:
Charlotte Haesen – Zang & Keys
Mike Roelofs – Keys & Zang
Peter Willems – Contrabass & Zang
Philip Breidenbach – Guitar & Zang

‘Bij een GOLEINE-concert garandeer ik dat je op het puntje van je stoel zit.’ – Jo Dautzenberg (SLIM)

Meer infos: https://linktr.ee/GOLEINE

De ontmoeting van de CATHALINA oprichters lijkt voorbestemd: ze ervaren direct een sterke verbinding en hun gedeelde passie voor (neo-)soul, R&B, latin, jazz en tribal sound healing versmelt tot een betoverende sound die de luisteraar meeneemt op een energetische reis. Een reis die draait om de verbindende en helende kracht van muziek.

Bezetting:
Maxime Cathalina: Vocals/Percussion Effects
*Glyn Hoogvliets: Vocals/Acoustic Guitar (Special Guest)
Mike Roelofs: Keys
Svibor Perković: Electric Guitar
Ivan Stankovic: E-bass
Giuseppe Gallitelli: Drums

“Muziek uit de Ziel, voor de Ziel.” – dat is de message uit het hart van CATHALINA.

Meer infos: https://linktr.ee/maximexglyn

Voor kunstenaar Deniece Clermonts is creëren onmisbaar om de prikkels van de wereld te verwerken. Tijdens de pauze tussen de concerten van Goleine en Cathalina zal ze op een groot stuk papier met diverse materialen een nieuw kunstwerk creëren, gebaseerd op haar ervaringen. Haar live painting in combinatie met livemuziek biedt een unieke visuele reis, die toeschouwers meeneemt op een onbewuste ontdekkingstocht.
Meer infos: https://www.deniecesami.com

Via L’Okapi Music en @Ease zal het binnenkort ook mogelijk zijn om de Jungle Unleashed workshops van Charlotte, Maxime en Deniece te volgen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je de eerste op de hoogte wil zijn!